Nieuwe website

Je ziet het goed, Bromfietsclub De Kompels heeft een nieuwe website. Er zal de komende tijd nog best e.e.a. gaan veranderen. Maar met deze nieuwe basis hebben we een robuuster systeem dan voorheen. Klik op lees verder voor meer informatie over de veranderingen.

Met deze nieuwe website komen ook enkele nieuwe functies; zo is het nu mogelijk om te reageren op artikelen. Je éérste reactie is niet direct zichtbaar, maar zodra we weten dat je geen spam post mag je voortaan direct reacties achterlaten.

Ook kun je nu eindelijk de foto’s uit de fotogalerij vergroten en sneller bladeren tussen de foto’s. Ook kun je reacties achter laten en de foto’s waarderen.

We horen graag wat jullie ervan vinden en we horen graag eventuele verbeterpunten of wensen voor bepaalde functies. Dit kun je hieronder achter laten bij de reacties.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Nieuwe website

 1. L. Bessems schreef:

  Liever geen lawaai en vuile uitlaatgassen in het stilte en natuurgebied van Eys door
  oude brommers

 2. hans raymaekers schreef:

  Al eerder de waardering uitgesproken voor het erfgoed dat in stand gehouden wordt, maar:
  Bij een eerdere tocht heb ik m’n gevoelens voor de tocht uitgesproken en met mijn positief bedoelde bezwaren zou in het vervolg rekening gehouden worden.
  Ben ik nu weer negatief, nee, niet helemaal maar om opnieuw uren geconfronteerd te worden met lawaai en uitlaatgassen dat is niet echt bevorderlijk voor de positieve gedachten. Als er nu een ploeg tegelijk door het dorp komt is een tocht nog enigszins goed te keuren maar om een halve middag steeds opnieuw lastig te worden gevallen…en nu nog steeds brommers passeren…..liever niet!
  Ben ook benieuwd welke maatregelen er inmiddels getroffen zijn om overlast te verminderen bij de gehuchten in het schitterende heuvelland waar rust en natuurbeleving hoog gewaardeerd wordt. Jammer dat ik weer in de pen moet klimmen…. U zeker alle succes toewensend met de club, alleen graag uiten op een geheel andere manier…of eens een paar jaar ergens anders. Groetend, Hans Raymaekers-Elkenrade.

 3. Douwe Boersma schreef:

  Ik wil jullie alleen maar ff aan moedigen !
  Goed bezig ziet er ook goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *